Menu
Your Cart

Povraćaj sredstava

POVRAĆAJ SREDSTAVA

Zahtev za povraćajem sredstava možete podneti na sledeći način:

Ulogujte se na sajt i klikinte na: Moj nalog > Istorija porudžbine > Pregled

kada Vam se otvori porudžbina kliknite na strelicu Povrati 

Popunite Vaše podatke i u komentaru Povratnice upišite da želite povrat novca i ostavite  broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun.

Nakon toga neophodno je da paket pošaljete na sledeću adresu:

  • BJN doo za Tudors online
  • Bore Stankovića Makiš 6b
  • 11030 Beograd
  • 063439414

troškove transporta prilikom slanja snosite Vi. Kada paket stigne na adresu kolege će Vas obavestiti da je paket primljen.


 Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće vršiti povraćaj novca gotovinski putem kurirskih službi. Poručeni artikal koji želite da vratite nije moguće vratiti bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, i ne možete slati na adrese koje su navedene na račun-otpremnici. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira narazlog vraćanja, prodavac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.