Menu
Your Cart

Reklamacije

REKLAMACIJE

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj . U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.
Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, nas kontaktirate na telefon 
063 439 414 ili mail online@tudors.rs
Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon 
063 439 414 ili mail online@tudors.rs.

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • · Broj Vašeg računa-otpremnice
  • · Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
  • · Opis problema koji imate

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem reklamacionog lista.
Reklamacioni list i kopiju račun-otpremnice možete nam poslati putem elektronske pošte na online@tudors.rs ili na adresu TUDORS ONLINE, Bore Stankovića Makiš 6b, 11030 Beograd sa naznakom za Tudors online prodavnicu.
U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od prijema iste.

  • · Zvaničan Pravilnik o postupanju po reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći OVDE.
  • · Reklamacioni list možete preuzeti OVDE.
  • · Obaveštenje o reklamaciji možete preuzeti OVDE.

    Troškove zamene robe snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal